TurvanTunne

Uutiset

20.8.2021 Aika rientää ja kai taas on todettava, että muuttuvassa maailmassa on pysyttävä mukana edelleenkin. TurvanTunteen kanssa "samalle tontille" on ilmestynyt toinenkin yritys: Luonnon helmassa, lapseni 4H-yritys. "Työnjako" ja yhteistyökuvio näiden yritysten välillä on selkeä ja toimiva. Tällaisella kuviolla on saavutettu win-win-win tilanne. Yritysten lisäksi win tilanteeseen pääsee ja lasketaan Luonnon helmassa asiakkaat, kysyntä-tarjonta-kustannus kohtaavat oikein hyvin. Tämän vuoden aikana, TurvanTunteen kehityssuunnitelman mukaisesti on parannettu toimintaympäristöä ja turvallisuutta. Turvallisuuteen, sen parantamiseen ja varautumiseen tullaan keskittymään jatkossakin hyvin paljon -kiitos turvallisuusalaa opiskelevan lapseni ja koulun tehtävien! Paljon kaikenlaista on myös suunnitelmissa ja niin sanotusti verkot ovat vesillä moneen suuntaan -niistä myöhemmin lisää :D Hyvää syksyä kaikille!

19.8.2019 Tämän uutisen voisi aloittaa aivan samoin sanoin kuin edellisen, huh huh! Aika rientää ja kai on todettava, että muuttuvassa maailmassa on pysyttävä mukana. Jatkuvassa muutoksessa on myös TurvanTunne ja toimintaa kehitetään kokoajan. Kehittämisessä tämän päivän avainsanana toimii yhteistyö ja verkostoituminen. Esimerkkinä hyvästä yhteistyöstä oli heinäkuulla tehty seikkailuretki, joka sujui kaikin puolin parhaimmalla tavalla. Saimme nauttia kauniista maastoista ja nukkua yömme syvällä luonnon helmassa. Retken toteuttamiseen tarvittiin useita yhteistyökumppaneita maanomistajista rantasaunan lainaajaan ja kaikkia siltä väliltä. Yhteistyöllä voidaan siis tehdä monenlaisia unelmia todeksi!

TurvanTunteen kesäaikainen toiminta on pitkälti toteutettu luonnon keskellä. Palaamme Takalan ratsastuskoulun maneesiin huononevien kelien myötä. 

4.3.2019

Huh huh, kuinka paljon ehtii tapahtua asioita suht lyhyessä ajassa! Onneksi kuitenkin positiivisia asioita!

Yhteistyö Takalan ratsastuskoulun kanssa toimii mallikkaasti ja yhteistyöllä päästään aina vain parempiin ja monipuolisempiin tuloksiin. Toiminnassa mukana olevien hevosten määrä on lisääntynyt, joka helpottaa tilannetta kaikin puolin. Uusimpina varsin hyvin toimintaan soveltuvina poneina ovat tulleet Sole ja Niko. Vaikka molemmat ovat "virallisesti" poneja riittää koko myös aikuisten kanssa toimimiseen. Toiminnassa mukana olevien eläinten jatkuvan kouluttamisen lisäksi meillä kouluttautuu toiminnassa mukana olevat ihmiset. Oman osaamisen lisääminen on loputon tie, eivätkä opiskelumahdollisuudet tällä alalla lopu. Tällähetkellä olen hyvin onnekkaassa asemassa, koska saan työskennellä rautaisten ammattilaisten ja osaavien hevosten kanssa! TurvanTunteen toimintaan osallistuvat ohjaajat ovat sekä sosiaali-ja terveydenhuollon että hevospuolen ammattilaisia.


11.5.2018

Kevään aikana TurvanTunne on kehittänyt toimintaansa monella saralla. Yhteistyö Takalan ratsastuskoulun kanssa on avannut uudenlaisia mahdollisuuksia yrityksen toimintaan. Asiakaslähtöisyys ja asiakkaan erityistarpeet pystytään entistä paremmin ottaa huomioon ja mm. ulkopuolisten häiriötekijöiden määrä on hallittavissa uuden toimintaympäristön myötä. Nykyinen toimintaympäristö, yrittäjän hankkima lisäkoulutus sekä yrityksen toiminnassa mukana olevien systemaattinen perehdytys vievät yrityksen toiminnan ja etenkin turvallisuusasiat aivan uudelle tasolle. Toiminnassa mukana olevia hevosia koulutetaan/siedätetään/harjoitetaan jatkuvasti, jolloin tiedetään hyvin tarkasti mihin ne asiakastyössä pystyvät. Yrityksen toimintaan on tulossa mukaan myös uusia hevosia, sitten kun ne ovat siihen riittävän valmiita. Työ uusien hevosten kanssa on hyvällä mallilla!  


4.2.2018

Muutosten tuulet puhaltavat myös meillä!

Muutosten tuulet puhaltavat myös meillä! TurvanTunne kehittää toimintaa ja parantaa toimintavarmuuta! Toiminta siirtyy helmikuun (2018) loppupuolella Takalan ratsastuskoulun tiloihin, maneesin suojissa sääolosuhteet eivät juurikaan pääse vaikuttamaan toimintaan! TurvanTunne keskittyy jatkossa ensisijaisesti erityisryhmien hevosavusteiseen- sekä sosiaalipedagogiseen hevostoimintaan Green Carella maustettuna!


Vuoden 2017 tuntoja ja tunnelmia

Haluamme TurvanTunteen nimissä kiittää kaikkia asiakkaitamme, tukijoitamme ja kannustajiamme kuluneesta vuodesta. Vuosi 2017 on ollut huikea ja olemme saavuttaneet asettamamme tavoitteet moninkertaisesti. Vuoteen on kuulunut iloa, naurua, haasteita ja niiden voittamista sekä lukuisia onnistumisen hetkiä, kiitos että olemme saaneet jakaa ne kanssanne!

Olemme saaneet olla toteuttamassa erilaisia elämyksiä lapsista ikäihmisiin. Meitä ovat ilahduttaneet myös erityistä tukea tarvitsevat asiakkaat. Olemme saaneet toteuttaa sosiaalipedagogista hevostoimintaa sekä  hevoselämyksiä kehitysvammaisille asiakkaillemme.

Oikein hyvää tulevaa vuotta 2018 toivottaa Suvi ja Sirpa, hevoset ja ponit: Sampo, Pate, Lilli, Osku, Onyx, Viljo, Ukkonen, Putte, Poju, Lilja ja Jytky. Vuohet: Hilda ja Nipsu, Kukot: Iso-Nipa, Koistinen ja Puustinen, kissat: Maija. Emma, Pikkis ja Valkkis. Sekä salaperäinen Keijo!

Vuotemme 2017 kuvin oheisessa kuvagalleriassa.