TurvanTunne

Uutiset

11.5.2018

Kevään aikana TurvanTunne on kehittänyt toimintaansa monella saralla. Yhteistyö Takalan ratsastuskoulun kanssa on avannut uudenlaisia mahdollisuuksia yrityksen toimintaan. Asiakaslähtöisyys ja asiakkaan erityistarpeet pystytään entistä paremmin ottaa huomioon ja mm. ulkopuolisten häiriötekijöiden määrä on hallittavissa uuden toimintaympäristön myötä. Nykyinen toimintaympäristö, yrittäjän hankkima lisäkoulutus sekä yrityksen toiminnassa mukana olevien systemaattinen perehdytys vievät yrityksen toiminnan ja etenkin turvallisuusasiat aivan uudelle tasolle. Toiminnassa mukana olevia hevosia koulutetaan/siedätetään/harjoitetaan jatkuvasti, jolloin tiedetään hyvin tarkasti mihin ne asiakastyössä pystyvät. Yrityksen toimintaan on tulossa mukaan myös uusia hevosia, sitten kun ne ovat siihen riittävän valmiita. Työ uusien hevosten kanssa on hyvällä mallilla!  


4.2.2018

Muutosten tuulet puhaltavat myös meillä!

Muutosten tuulet puhaltavat myös meillä! TurvanTunne kehittää toimintaa ja parantaa toimintavarmuuta! Toiminta siirtyy helmikuun (2018) loppupuolella Takalan ratsastuskoulun tiloihin, maneesin suojissa sääolosuhteet eivät juurikaan pääse vaikuttamaan toimintaan! TurvanTunne keskittyy jatkossa ensisijaisesti erityisryhmien hevosavusteiseen- sekä sosiaalipedagogiseen hevostoimintaan Green Carella maustettuna!


Vuoden 2017 tuntoja ja tunnelmia

Haluamme TurvanTunteen nimissä kiittää kaikkia asiakkaitamme, tukijoitamme ja kannustajiamme kuluneesta vuodesta. Vuosi 2017 on ollut huikea ja olemme saavuttaneet asettamamme tavoitteet moninkertaisesti. Vuoteen on kuulunut iloa, naurua, haasteita ja niiden voittamista sekä lukuisia onnistumisen hetkiä, kiitos että olemme saaneet jakaa ne kanssanne!

Olemme saaneet olla toteuttamassa erilaisia elämyksiä lapsista ikäihmisiin. Meitä ovat ilahduttaneet myös erityistä tukea tarvitsevat asiakkaat. Olemme saaneet toteuttaa sosiaalipedagogista hevostoimintaa sekä  hevoselämyksiä kehitysvammaisille asiakkaillemme.

Oikein hyvää tulevaa vuotta 2018 toivottaa Suvi ja Sirpa, hevoset ja ponit: Sampo, Pate, Lilli, Osku, Onyx, Viljo, Ukkonen, Putte, Poju, Lilja ja Jytky. Vuohet: Hilda ja Nipsu, Kukot: Iso-Nipa, Koistinen ja Puustinen, kissat: Maija. Emma, Pikkis ja Valkkis. Sekä salaperäinen Keijo!

Vuotemme 2017 kuvin oheisessa kuvagalleriassa.